Kalvebov med kirsebær, grillet spidskål og ærter.
Ingredienser:
800 g. kalvebov
3 løg
1 Hvidløg
4 dl. vand
5 spsk. hvid balsamico
3 spsk. rød balsamico
salt
peber
500 g. kirsebær
1 spidskål
500 g. friske ærter
1 øko. appelsin
1. Skær kalveboven i mundrette stykker
2. Skær de 2 løg i kvarte.
3. Brun boven, tilsæt løg og kom derefter balsamicoen i. Tilsæt dernæst vandet.
4. Kødet braisseres i 3 timer i en almindelig gryde. Alternativt 1t. og 15 min. time i en trykkoger.
I mens
1. Skær kirsebærene i halve.
2. Finsnit løg og hvidløg.
3. Steg kirsebær, løg i 5 minutter.
5. Hæld balsamico ved og kog ind et par minutter
1. Skær spidskålet i kvarte og stænk med balsamico og olie
2 .Drys med salt og peber og grill spidskålet i ca. 6-8 minutter.
3. Riv appelsinen med et rivejern..
Anret kødet med kogelage, samt spidskålet i midten. Spred dernæst kirsebær og ærter ud over retten. Drys med skal af appelsinen.
Vinanbefaling: Elegante varer på Pinot Noir, Nebbiolo, samt Gamay passer til denne ret.
800 g. kalvebov
3 løg
1 Hvidløg
4 dl. vand
5 spsk. hvid balsamico
3 spsk. rød balsamico
salt
peber
500 g. kirsebær
1 spidskål
500 g. friske ærter
1 øko. appelsin
1. Skær kalveboven i mundrette stykker
2. Skær de 2 løg i kvarte.
3. Brun boven, tilsæt løg og kom derefter balsamicoen i. Tilsæt dernæst vandet.
4. Kødet braisseres i 3 timer i en almindelig gryde. Alternativt 1t. og 15 min. time i en trykkoger.
I mens
1. Skær kirsebærene i halve.
2. Finsnit løg og hvidløg.
3. Steg kirsebær, løg i 5 minutter.
5. Hæld balsamico ved og kog ind et par minutter
1. Skær spidskålet i kvarte og stænk med balsamico og olie
2 .Drys med salt og peber og grill spidskålet i ca. 6-8 minutter.
3. Riv appelsinen med et rivejern..
Anret kødet med kogelage, samt spidskålet i midten. Spred dernæst kirsebær og ærter ud over retten. Drys med skal af appelsinen.
Vinanbefaling: Elegante varer på Pinot Noir, Nebbiolo, samt Gamay passer til denne ret.
Kommentarer
Send en kommentar