Lækre lammeribben fra fritgående Stevnslam.



1. Frigør bryststykket fra slaget og overskydende fedt, der er rigeligt med fedt selv mellem ribbenene.Fjern også de hvide hinde, der er på bagsiden af ribbenene.


2.Skær stykker af 3 ribben af gangen.


3. Ribbenene koges 1- 1 1/2 time i en blanding af vand,1 spsk. vineddike, 1spsk. korianderfrø og  2 laurbærblade.( Alternativt 30 minutter i en trykkoger!).


4. Lad ribbenene køle af.

5. Smør dem ind i en blanding af: 2 dl. ketchup, 1/2 dl olie, 1/2 dl.balsamico, 1/2 tsk.spidskommen, 1 tsk rosmarin, 1 spsk.sukker, lidt salt og peber.

6. Sæt ribbenene i ovnen ved 200'. Giv dem 30-40 minutter, eventuelt lidt ovngrill tilsidst. De kan selvfølgelig sagtens også tilberedes ved inddirekte varme i en gas eller kuglegrill.

7. Server en god salat med perlebyg til eller en god coleslaw. 

Kommentarer

Populære opslag