Kalvebov med kirsebær, grillet spidskål og ærter.

Ingredienser:

800 g. kalvebov

3 løg

1 Hvidløg

4 dl. vand

5 spsk. hvid balsamico

3 spsk. rød balsamico

salt

peber

500 g. kirsebær

1 spidskål

500 g. friske ærter

1 øko. appelsin


1. Skær kalveboven i mundrette stykker
2. Skær de 2 løg i kvarte.
3. Brun boven, tilsæt løg og kom derefter balsamicoen i. Tilsæt dernæst vandet.
4. Kødet braisseres i 3 timer i en almindelig gryde. Alternativt 1t. og 15 min. time i en trykkoger.

I mens

1. Skær kirsebærene i halve.
2. Finsnit løg og hvidløg.
3. Steg kirsebær, løg i 5 minutter.
5. Hæld balsamico ved og kog ind et par minutter

1. Skær spidskålet i kvarte og stænk med balsamico og olie
2 .Drys med salt og peber og grill spidskålet i  ca. 6-8 minutter.
3. Riv appelsinen med et rivejern..


Anret kødet med kogelage, samt spidskålet i midten. Spred dernæst kirsebær og ærter ud over retten. Drys med skal af appelsinen.


Vinanbefaling: Elegante varer på Pinot Noir, Nebbiolo, samt Gamay passer til denne ret.

Kommentarer

Populære opslag