Velsmagende ongletgullash.

Ingredienser:

800 g. Onglet (bov, tykkam og spidsbryst kan også bruges).
2 ds. Tomat
2 Rødløg
2 Hvidløg
2 Peberfrugter
1 spsk. Røget paprika
1 Laurbærblad
0,4 l. Oksefond
Salt
Peber


1. Brun kødet i olivenolie.
2. Hak løg, hvidløg og peberfrugter i fine stykker.
3.Tag kødet op af gryden og brun løg, hvidløg og peberfrugter.
4. Tilsæt fond, ds.tomater og krydderier.
5. Bring det i kog og skru ned for blusset. Lad det simre i 4-5 timer. Processen tager kun 1 1/2 time, hvis man bruger en trykkoger.

Fantastisk redskab til at lave hurtige simreretter.

Fantastisk let og velsmagende ret. Server med kartoffelmos eller ris." Low carb fanatics" kan servere" spirelli" sqaush til.

Vinanbefaling.
En spansk vin med behersket fadlagring, dvs. en roble eller crianza type, vil helt sikkert kunne klare syren fra tomaterne og røgen fra paprikaen. En god basis rødvin fra Roussillion ville også fungere godt.

Kommentarer

Populære opslag